Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Czwarty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04) | |
Etap: | Czwarty semestr, dietetyka (TTDDX-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dypl. magisterska (mgr) - Dietetyka - niestacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Elektyw ogólny 2: Alergeny w żywności T.F4.EO22.NM.TTDDY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.4s.PPRZ.NM.TTDDY.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.4s.SDPM.NM.TTDDY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zarządzanie i marketing T.4s.ZAIM.NM.TTDDY.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDDY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zdrowie publiczne T.4s.ZDRP.NM.TTDDY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 114.00 | 118.00 |