Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Czwarty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04)
  Etap: Czwarty semestr, dietetyka (TTDDX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, dietetyka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr) - Dietetyka - niestacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L Wymagany do warunku
Elektyw ogólny 2: Alergeny w żywności T.F4.EO22.NM.TTDDY.T 19/20L - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T 19/20L - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.4s.PPRZ.NM.TTDDY.R 19/20L - ... NIE
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.4s.SDPM.NM.TTDDY.T 19/20L - ... NIE
Zarządzanie i marketing T.4s.ZAIM.NM.TTDDY.R 19/20L - ... NIE
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDDY.T 19/20L - ... NIE
Zdrowie publiczne T.4s.ZDRP.NM.TTDDY.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 114.00 118.00