Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04) | |
Etap: | Trzeci semestr, dietetyka (TTDDX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Elektyw kierunkowy 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1EK1.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy 2 (z zakresu dietetyki): Hodowle komórkowe w badaniach dietetycznych T.F3.2EK2.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw ogólny 1: Nutrigenomika T.F3.EO12.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Seminarium T.3s.SEMI.NM.TTDDY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 76.00 | 90.00 |