Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04)
  Etap: Trzeci semestr, dietetyka (TTDDX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, dietetyka
  Następne etapy: Czwarty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20Z Wymagany do warunku
Elektyw kierunkowy 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1EK1.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy 2 (z zakresu dietetyki): Hodowle komórkowe w badaniach dietetycznych T.F3.2EK2.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3EK1.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw ogólny 1: Nutrigenomika T.F3.EO12.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE
Seminarium T.3s.SEMI.NM.TTDDY.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 76.00 90.00