Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia Drugi semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Edukacja i poradnictwo żywieniowe T.2s.EIPZ.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... | NIE |
Moduł kierunkowy III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.F2.MK31.NM.TTDDY.T | 17/18L - 18/19L | NIE |
Patofizjologia kliniczna T.2s.PAKL.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... | NIE |
Praktyka dyplomowa (5 tygodni) T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... | NIE |
Psychologia kliniczna T.2s.PSKL.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... | NIE |
Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19L - ... | 46.00 | 60.00 |