Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04) | |
Etap: | Drugi semestr, dietetyka (TTDDX-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Edukacja i poradnictwo żywieniowe T.2s.EIPZ.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Moduł kierunkowy III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.F2.MK31.NM.TTDDY.T | 17/18L - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE | |
Patofizjologia kliniczna T.2s.PAKL.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka dyplomowa (5 tygodni) T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Psychologia kliniczna T.2s.PSKL.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.NM.TTDDY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19L - ... | 46.00 | 60.00 |