Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04)
  Etap: Drugi semestr, dietetyka (TTDDX-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, dietetyka
  Następne etapy: Trzeci semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L Wymagany do warunku
Edukacja i poradnictwo żywieniowe T.2s.EIPZ.NM.TTDDY.T 17/18L - ... NIE
Moduł kierunkowy III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.F2.MK31.NM.TTDDY.T 17/18L - 18/19L NIE
Patofizjologia kliniczna T.2s.PAKL.NM.TTDDY.T 17/18L - ... NIE
Praktyka dyplomowa (5 tygodni) T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T 17/18L - ... NIE
Psychologia kliniczna T.2s.PSKL.NM.TTDDY.T 17/18L - ... NIE
Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.NM.TTDDY.T 17/18L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19L - ... 46.00 60.00