Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXY.NM.04) | |
Etap: | Pierwszy semestr, dietetyka (TTDDX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.NM.TXXXX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Demografia i epidemiologia T.1s.DIEP.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Diagnostyka laboratoryjna T.1s.DLAB.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy I: Dietetyka II T.F1.MK11.NM.TTDDY.T | 17/18Z - 18/19Z |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.MK21.NM.TTDDY.T | 17/18Z - 18/19Z |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Żywienie kliniczne T.1s.ZYKL.NM.TTDDY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | 16.00 | 30.00 |