Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia (TJBXZ.SM.03)
Etap: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Następne etapy: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)