Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXZ.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: Praca dypl. inżynierska (inż.) - Jakość i Bezp. Żyw. - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych