Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXZ.SI.07)
Etap: Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-7-SEM)
Poprzednie etapy: Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Praca dypl. inżynierska (inż.) - Jakość i Bezp. Żyw. - stacjonarne

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)