Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXZ.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TJBJZ.T 19/20L - ... NIE
Ekonomia T.2s.EKON.SI.TJBJZ.R 19/20L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TJBJZ.T 19/20L - ... NIE
Podstawy produkcji surowców owocowo-warzywnych T.2s.PSOW.SI.TJBJZ.O 19/20L - ... NIE
Prawo żywnościowe T.2s.PRZY.SI.TJBJZ.T 19/20L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TJBJZ.H 19/20L - ... NIE
Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 46.00 60.00