Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXZ.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TJBJZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Ekonomia T.2s.EKON.SI.TJBJZ.R | 19/20L - ... | NIE |
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TJBJZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Podstawy produkcji surowców owocowo-warzywnych T.2s.PSOW.SI.TJBJZ.O | 19/20L - ... | NIE |
Prawo żywnościowe T.2s.PRZY.SI.TJBJZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TJBJZ.H | 19/20L - ... | NIE |
Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 46.00 | 60.00 |