Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXZ.SI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo narodowe T.1s.BENA.SI.TJBJZ.T 19/20Z - ... NIE
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TJBJZ.T 19/20Z - ... TAK
Ergonomia i BHP T.1s.EBHP.SI.TJBJZ.A 19/20Z - ... NIE
Fizyka T.1s.FIZY.SI.TJBJZ.R 19/20Z - ... NIE
Matematyka T.1s.MATE.SI.TJBJZ.I 19/20Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TJBJZ.T 19/20Z - ... NIE
Organizacja i zarządzanie T.1s.ORGZ.SI.TJBJZ.R 19/20Z - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TJBJZ.T 19/20Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TJBJZ.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 16.00 30.00