Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia (TJBXY.SM.03) | |
Etap: | Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Jakość i Bezp. Żyw. - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17L - ... | n/d | 88.00 |