Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia (TJBXY.SM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Logistyka w łańcuchu żywnościowym T.2s.LWLZ.SM.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17L - ... | n/d | 60.00 |