Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia (TJBXY.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Logistyka w łańcuchu żywnościowym T.2s.LWLZ.SM.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17L - ... n/d 60.00