Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia (TJBXY.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L Wymagany do warunku
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TJBJY.T 14/15L - ... NIE
Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TJBJY.T 14/15L - ... NIE
Rolnictwo zintegrowane, ekologiczne i biodynamiczne a bezpieczeństwo żywności T.1s.RZBZ.SM.TJBJY.O 14/15L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 30.00