Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Jakość i Bezp. Żyw. - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw ogólny: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w produkcji bezpiecznej żywności T.F7.ELO1.SI.TJBJY.T 17/18Z - 17/18L NIE
Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.7s.MPGM.SI.TJBJY.T 20/21Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TJBJY.I 18/19Z - ... NIE
Ochrona zdrowia publicznego T.7s.OCZP.SI.TJBJY.T 17/18Z - ... NIE
Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TJBJY.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 17/18Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00