Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T 16/17L - ... NIE
Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T 16/17L - ... NIE
Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.F6.EL42.SI.TJBJY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb T.F6.EL51.SI.TJBJY.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T 18/19L - ... NIE
Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T 16/17L - ... NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T 16/17L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17L - ... n/d 180.00