Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Alergeny w żywności T.5s.ALZY.SI.TJBJY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T 18/19Z - ... NIE
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego T.5s.IAPS.SI.TJBJY.T 16/17Z - ... NIE
Jakość sensoryczna żywności T.5s.JSZY.SI.TJBJY.T 16/17Z - ... NIE
Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T 16/17Z - 18/19L NIE
Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T 16/17Z - ... NIE
Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T 16/17Z - 18/19L NIE
Toksykologia żywności T.5s.TOZY.SI.TJBJY.T 16/17Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17Z - ... n/d 150.00