Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T | 15/16L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.4s.BIOC.SI.TJBJY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T | 16/17L - 16/17L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Kontrola weterynaryjna i sanitarna żywności T.4s.KWSZ.SI.TJBJY.H | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TJBJY.T | 15/16L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.4s.ZCEB.SI.TJBJY.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16L - ... | n/d | 120.00 |