Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Alergeny w żywności T.4s.ALZY.SI.TJBJY.T 15/16L - 17/18L NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T 15/16L - ... NIE
Biochemia T.4s.BIOC.SI.TJBJY.T 19/20L - ... NIE
Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T 17/18L - 17/18L NIE
Kontrola weterynaryjna i sanitarna żywności T.4s.KWSZ.SI.TJBJY.H 15/16L - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TJBJY.T 15/16L - 18/19L NIE
Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T 15/16L - ... NIE
Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.4s.ZCEB.SI.TJBJY.T 15/16L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16L - ... n/d 120.00