Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo w pakowaniu, magazynowaniu i transporcie żywności T.3s.BPMT.SI.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Chemia fizyczna T.3s.CHFI.SI.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TJBJY.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Standardy bezpieczeństwa w produkcji surowców pierwotnych T.3s.SBPS.SI.TJBJY.O | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - ... | n/d | 90.00 |