Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo w pakowaniu, magazynowaniu i transporcie żywności T.3s.BPMT.SI.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T 15/16Z - 18/19L NIE
Chemia fizyczna T.3s.CHFI.SI.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TJBJY.T 19/20Z - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T 15/16Z - ... NIE
Standardy bezpieczeństwa w produkcji surowców pierwotnych T.3s.SBPS.SI.TJBJY.O 15/16Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - ... n/d 90.00