Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TJBJY.T | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomia T.2s.EKON.SI.TJBJY.R | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TJBJY.T | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy produkcji surowców owocowo-warzywnych T.2s.PSOW.SI.TJBJY.O | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TJBJY.H | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Prawo żywnościowe T.2s.PRZY.SI.TJBJY.T | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJY.T | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15L - ... | n/d | 60.00 |