Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T 15/16Z - ... NIE
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TJBJY.T 14/15Z - ... NIE
Ergonomia i BHP T.1s.EBHP.SI.TJBJY.A 14/15Z - ... NIE
Fizyka T.1s.FIZY.SI.TJBJY.R 14/15Z - ... NIE
Matematyka T.1s.MATE.SI.TJBJY.I 14/15Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TJBJY.T 14/15Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.1s.OCWI.SI.TJBJY.I 14/15Z - 14/15L NIE
Organizacja i zarządzanie T.1s.ORGZ.SI.TJBJY.R 15/16Z - ... NIE
Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T 14/15Z - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.1s.PZBP.SI.TJBJY.T 17/18Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TJBJY.T 14/15Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 30.00