Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia (TJBXY.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TJBJY-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
jakość i bezpieczeństwo żywności ![]() jakość i bezpieczeństwo żywności |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TJBJY.T | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ergonomia i BHP T.1s.EBHP.SI.TJBJY.A | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Fizyka T.1s.FIZY.SI.TJBJY.R | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka T.1s.MATE.SI.TJBJY.I | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TJBJY.T | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ochrona własności intelektualnej T.1s.OCWI.SI.TJBJY.I | 14/15Z - 14/15L | NIE | ||||
Organizacja i zarządzanie T.1s.ORGZ.SI.TJBJY.R | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.1s.PZBP.SI.TJBJY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TJBJY.T | 14/15Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15Z - ... | n/d | 30.00 |