Gastronomia i catering dietetyczny Drugi semestr, gastronomia i catering dietetyczny
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Biochemia T.2s.BIOC.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Chemia żywności T.2s.CHZY.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Elektyw 1: Marketing w gastronomii T.F2.1EL2.SI.TGCXZ.R | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Elektyw A: Kuchnie świata T.F2.ELA1.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Elektyw A: Zioła i przyprawy z całego świata T.F2.ELA7.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Podstawowe systemy produkcji i dystrybucji potraw T.2s.PSPD.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.SI.TGCXZ.T | 23/24L - ... |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 23/24Z - ... | 46.00 | 60.00 |