Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria żywności Drugi semestr, inżynieria żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria żywności (TFEXZ.SM.03)
Etap: Drugi semestr, inżynieria żywności (TFEXZ-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, inżynieria żywności
Następne etapy: Trzeci semestr, inżynieria żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 21/22L - ... n/d 60.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)