Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia (TBSXZ.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Advanced sensory analysis of beer and brewing raw materials T.2s.SABM.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Informatyka stosowana T.2s.INST.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych 2 T.2s.MBE2.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.2s.OMTZ.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Seminarium 2 T.2s.SEM2.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Speciality beer - international perspective T.2s.SBIP.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Technologia specjalizacyjna III: Innowacje technologiczne i techniczne warzelni T.2s.TSP3.SM.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... 46.00 60.00