Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia (TBSXZ.SM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Advanced sensory analysis of beer and brewing raw materials T.2s.SABM.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Informatyka stosowana T.2s.INST.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Metody badań eksperymentalnych 2 T.2s.MBE2.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.2s.OMTZ.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Seminarium 2 T.2s.SEM2.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Speciality beer - international perspective T.2s.SBIP.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Technologia specjalizacyjna III: Innowacje technologiczne i techniczne warzelni T.2s.TSP3.SM.TBSBZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | 46.00 | 60.00 |