Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia (TBSXZ.SM.03)
Etap: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Metody badań eksperymentalnych 1 T.1s.MBE1.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TBSBZ.R 20/21Z - ... NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Prawne aspekty funkcjonowania browaru T.1s.PAFB.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna I: Surowce browarnicze T.1s.TS11.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna II: Mikrobiologia w słodownictwie i browarnictwie T.1s.TS21.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 16.00 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)