Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Metody badań eksperymentalnych 1 T.1s.MBE1.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TBSBZ.R | 20/21Z - ... | NIE |
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Prawne aspekty funkcjonowania browaru T.1s.PAFB.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Technologia specjalizacyjna I: Surowce browarnicze T.1s.TS11.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Technologia specjalizacyjna II: Mikrobiologia w słodownictwie i browarnictwie T.1s.TS21.SM.TBSBZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 16.00 | 30.00 |