Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia (TBSXZ.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L Wymagany do warunku
Metody badań eksperymentalnych 1 T.1s.MBE1.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TBSBZ.R 20/21Z - ... NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Prawne aspekty funkcjonowania browaru T.1s.PAFB.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna I: Surowce browarnicze T.1s.TS11.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna II: Mikrobiologia w słodownictwie i browarnictwie T.1s.TS21.SM.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 16.00 30.00