Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: Praca dypl. inżynierska (inż.) - Browarnictwo i Słodownictwo - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 22/23Z - ... 194.00 208.00