Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07) | |
Etap: | Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-7-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Browarnictwo i Słodownictwo - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
| |||||
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 22/23Z - ... | 194.00 | 208.00 |