Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw 9: Energia i woda w przemyśle spożywczym T.F6.9EL2.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - 22/23L | NIE | |||
Elektyw III: Technologia i higiena produktów owocowo-warzywnych T.F6.EL32.SI.TBSBZ.T | 23/24Z - ... | NIE | |||
Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych T.F6.EL41.SI.TBSBZ.T | 23/24Z - ... | NIE | |||
Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - 22/23L | NIE | |||
Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - 22/23L | NIE | |||
Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T | 23/24Z - ... | NIE | |||
Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T | 21/22Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22L - ... | 166.00 | 180.00 |