Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07)
Etap: Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-6-SEM)
Poprzednie etapy: Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Następne etapy: Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 21/22L 22/23L 23/24L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Chmiel i produkty chmielarskie T.6s.CIPC.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 9: Energia i woda w przemyśle spożywczym T.F6.9EL2.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F6.EL31.SI.TBSBZ.T 21/22Z - 22/23L NIE
Elektyw III: Technologia i higiena produktów owocowo-warzywnych T.F6.EL32.SI.TBSBZ.T 23/24Z - ... NIE
Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych T.F6.EL41.SI.TBSBZ.T 23/24Z - ... NIE
Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T 21/22Z - 22/23L NIE
Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T 21/22Z - 22/23L NIE
Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T 23/24Z - ... NIE
Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE
Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T 21/22Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 21/22L - ... 166.00 180.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)