Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07) | |
Etap: | Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-5-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
| |||||
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22Z - ... | 136.00 | 150.00 |