Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw 3: Mikrobiologia browarnicza T.F4.3EL2.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE
Praktyka zawodowa II T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... 104.00 120.00