Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 11: Podstawy fizykochemii żywności T.F3.E112.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw IX: Podstawy żywienia człowieka T.F3.EL91.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Maszyny i urządzenia w słodownictwie i browarnictwie T.3s.MUSB.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 76.00 | 90.00 |