Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 11: Podstawy fizykochemii żywności T.F3.E112.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw IX: Podstawy żywienia człowieka T.F3.EL91.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Maszyny i urządzenia w słodownictwie i browarnictwie T.3s.MUSB.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 76.00 90.00