Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T | 19/20L - 21/22Z | TAK | ||||
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T | 22/23Z - ... | NIE | ||||
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBZ.R | 19/20L - ... | NIE | ||||
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I | 19/20L - ... | NIE | ||||
Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 46.00 | 60.00 |