Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... TAK
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBZ.R 19/20L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I 19/20L - ... NIE
Praktyka zawodowa I T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 46.00 60.00