Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXZ.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
TAK |
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBZ.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka zawodowa I T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 46.00 | 60.00 |