Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: Praca dypl. inżynierska (inż.) - Browarnictwo i Słodownictwo - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Ekonomia T.7s.EKON.SI.TBSBY.R 20/21Z - ... NIE
Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.F7.MK62.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Projektowanie i uruchamianie browaru T.F7.MK61.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TBSBY.I 20/21Z - ... NIE
Rachunkowość T.7s.RACH.SI.TBSBY.R 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 194.00 208.00