Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo narodowe T.6s.BENA.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw 9: Analiza wody i ścieków T.F6.9EL2.SI.TBSBY.T 20/21L - ... NIE
Elektyw 9: Gospodarka wodna, energetyczna i ściekowa T.F6.9EL1.SI.TBSBY.T 19/20Z - 20/21Z NIE
Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBY.T 20/21L - ... NIE
Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBY.T 19/20Z - 20/21Z NIE
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 5: Stabilizacja piwa T.F6.MK51.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Aspekty prawne i ekonomiczne funkcjonowania browaru T.F6.MK62.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Systemy zapewniania jakości T.F6.MK61.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Praktyka zawodowa III T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 166.00 180.00