Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
Etap: Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-5-SEM)
Poprzednie etapy: Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Następne etapy: Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw I: Fermentowane produkty mleczarskie T.F5.EL12.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBY.T 19/20Z - 19/20L NIE
Elektyw ogólny 2: Tajemnice aromatów napoi alkoholowych i nie tylko... T.F5.EO27.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy enzymologii T.F5.EL51.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T 19/20Z - 19/20L NIE
Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Maszyny i urządzenia w słodownictwie i browarnictwie T.5s.MUSB.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 6: Higiena w browarze T.F5.MK62.SI.TBSBY.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 136.00 150.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)