Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Elektyw I: Fermentowane produkty mleczarskie T.F5.EL12.SI.TBSBY.T | 20/21Z - ... | NIE | |
Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBY.T | 19/20Z - 19/20L | NIE | |
Elektyw ogólny 2: Tajemnice aromatów napoi alkoholowych i nie tylko... T.F5.EO27.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Elektyw V: Podstawy enzymologii T.F5.EL51.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T | 19/20Z - 19/20L | NIE | |
Elektyw VI: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL61.SI.TBSBY.T | 20/21Z - ... | NIE | |
Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Maszyny i urządzenia w słodownictwie i browarnictwie T.5s.MUSB.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Moduł kierunkowy 6: Analiza sensoryczna piwa T.F5.MK61.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Moduł kierunkowy 6: Higiena w browarze T.F5.MK62.SI.TBSBY.T | 19/20Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 136.00 | 150.00 |