Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
18/19L | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 3: Mikrobiologia browarnicza T.F4.3EL2.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 6: Aspekty zdrowotne piwa T.F4.6EL1.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL31.SI.TBSBY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw III: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL32.SI.TBSBY.T | 18/19L - 19/20Z |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw VIII: Podstawy produkcji wina T.F4.EL81.SI.TBSBY.T | 18/19L - 19/20Z |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F4.EL82.SI.TBSBY.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.4s.ERBP.SI.TBSBY.A | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka zawodowa II T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19L - ... | 104.00 | 120.00 |