Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 3: Mikrobiologia browarnicza T.F4.3EL2.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 6: Aspekty zdrowotne piwa T.F4.6EL1.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 7: Style piwne T.F4.7EL2.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL31.SI.TBSBY.T 19/20L - ... NIE
Elektyw III: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL32.SI.TBSBY.T 18/19L - 19/20Z NIE
Elektyw VIII: Podstawy produkcji wina T.F4.EL81.SI.TBSBY.T 18/19L - 19/20Z NIE
Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F4.EL82.SI.TBSBY.T 19/20L - ... NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.4s.ERBP.SI.TBSBY.A 18/19L - ... NIE
Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE
Praktyka zawodowa II T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T 18/19L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19L - ... 104.00 120.00