Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Inżynieria bioprocesowa T.3s.INBP.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TBSBY.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | 76.00 | 90.00 |