Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
Etap: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-3-SEM)
Poprzednie etapy: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Następne etapy: Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Inżynieria bioprocesowa T.3s.INBP.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TBSBY.T 18/19Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... 76.00 90.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)