Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
  Następne etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBY.R 17/18L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBY.T 17/18L - ... NIE
Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I 19/20L - ... NIE
Praktyka zawodowa I T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T 17/18L - ... NIE
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 17/18L - ... 46.00 60.00