Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TBSBY.T | 17/18L - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T | 17/18L - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBY.R | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T | 17/18L - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T | 17/18L - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Praktyka zawodowa I T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 17/18L - ... | 46.00 | 60.00 |