Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07)
Etap: Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Następne etapy: Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21L 21/22L 22/23L 23/24L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TBSBY.R 17/18L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TBSBY.T 17/18L - ... NIE
Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T 17/18L - 19/20Z NIE
Ochrona własności intelektualnej T.2s.OCWI.SI.TBSBZ.I 19/20L - ... NIE
Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T 17/18L - ... NIE
Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 17/18L - ... 46.00 60.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)