Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia (TBSXY.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo (TBSBY-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
browarnictwo i słodownictwo |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TBSBY.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
TAK | ||
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TBSBZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TBSBY.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw 1: Ogólna technologia piwa T.F1.1EL1.SI.TBSBZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.1s.ERBP.SI.TBSBZ.A | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MEST.SI.TBSBY.I | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TBSBY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TBSBY.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 17/18Z - ... | 16.00 | 30.00 |