Zarządzanie, 1 st., niestacjonarne Drugi semestr, zarządzanie w agrobiznesie
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Bezpieczeństwo surowcowe Polski R.F2.BSP.NL.RZAXY | 18/19L - ... | NIE |
Ekonomika rolnictwa R.2s.ERL.NL.RZAXX | 12/13L - 13/14L | NIE |
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 12/13L - 12/13L | NIE |
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 13/14L - 13/14L | NIE |
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 14/15L - 14/15L | NIE |
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 15/16L - 15/16L | NIE |
Finanse i bankowość R.2s.FIB.NL.RZAXX | 12/13L - ... | NIE |
Historia sztuki i kultury polskiej R.F2.HSP.NL.RZAXY | 12/13L - 12/13L | NIE |
Historia sztuki i kultury polskiej R.F2.HSP.NL.RZAXY | 13/14L - 13/14L | NIE |
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 12/13L - 12/13L | NIE |
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 13/14L - 13/14L | NIE |
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L | NIE |
Matematyka R.2s.MAT.NL.RZAXX | 12/13L - 14/15L | NIE |
Matematyka R.2s.MAT.NL.REKXY | 15/16L - ... | NIE |
Organizacja współczesnego społeczeństwa R.9OWS.s2.NL.RZAXX | 12/13L - 12/13L | NIE |
Organizacja współczesnego społeczeństwa R.9OWS.s2.NL.RZAXX | 13/14L - 13/14L | NIE |
Podstawy agrobiznesu R.9PA.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L | NIE |
Podstawy makroekonomii R.9PME.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L | NIE |
Podstawy makroekonomii R.9PME.s2.NL.RZAXX | 17/18Z - ... | NIE |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 16/17L - 16/17L | NIE |
Repetytorium z matematyki R.F2.RZM.NL.REKXY | 15/16L - ... | NIE |
Wprowadzenie do gospodarki żywnościowej R.F2.WDGZ.NL.REKXY | 14/15L - ... | NIE |
Współczesna kwestia agrarna R.F2.WKA.NL.RZAXX | 15/16L - 15/16L | NIE |
Zachowania organizacyjne R.2s.ZAO.NL.RZAXX | 14/15L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13L - ... | n/d | 60.00 |