Zarządzanie, 1 st., niestacjonarne
Drugi semestr, zarządzanie w agrobiznesie
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Zarządzanie, 1 st., niestacjonarne (RZAXY.NL.06) | |
Etap: | Drugi semestr, zarządzanie w agrobiznesie (RZAAX-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, zarządzanie w agrobiznesie![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
zarządzanie |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo surowcowe Polski R.F2.BSP.NL.RZAXY | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekonomika rolnictwa R.2s.ERL.NL.RZAXX | 12/13L - 13/14L | NIE | ||
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 12/13L - 12/13L | NIE | ||
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 13/14L - 13/14L | NIE | ||
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 14/15L - 14/15L | NIE | ||
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 15/16L - 15/16L | NIE | ||
Finanse i bankowość R.2s.FIB.NL.RZAXX | 12/13L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Historia sztuki i kultury polskiej R.F2.HSP.NL.RZAXY | 12/13L - 12/13L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Historia sztuki i kultury polskiej R.F2.HSP.NL.RZAXY | 13/14L - 13/14L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 12/13L - 12/13L | NIE | ||
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 13/14L - 13/14L | NIE | ||
Kultura i społeczeństwo R.9KIS.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L | NIE | ||
Matematyka R.2s.MAT.NL.RZAXX | 12/13L - 14/15L | NIE | ||
Matematyka R.2s.MAT.NL.REKXY | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Organizacja współczesnego społeczeństwa R.9OWS.s2.NL.RZAXX | 12/13L - 12/13L | NIE | ||
Organizacja współczesnego społeczeństwa R.9OWS.s2.NL.RZAXX | 13/14L - 13/14L | NIE | ||
Podstawy agrobiznesu R.9PA.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L | NIE | ||
Podstawy makroekonomii R.9PME.s2.NL.RZAXX | 14/15L - 14/15L |
![]() ![]() |
NIE | |
Podstawy makroekonomii R.9PME.s2.NL.RZAXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 16/17L - 16/17L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Repetytorium z matematyki R.F2.RZM.NL.REKXY | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wprowadzenie do gospodarki żywnościowej R.F2.WDGZ.NL.REKXY | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Współczesna kwestia agrarna R.F2.WKA.NL.RZAXX | 15/16L - 15/16L | NIE | ||
Zachowania organizacyjne R.2s.ZAO.NL.RZAXX | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13L - ... | n/d | 60.00 |