Ochrona Środowiska, 2 st., stacj. (po studiach licencjackich)
Trzeci semestr, monitoring ekologiczny środowiska
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ochrona Środowiska, 2 st., stacj. (po studiach licencjackich) (ROSOY.SM.04) | |
Etap: | Trzeci semestr, monitoring ekologiczny środowiska (ROSOM-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, monitoring ekologiczny środowiska![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ochrona środowiska |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Biologiczne i biochemiczne aspekty odporności roślin R.F2.BAO.SM.ROSXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Biologiczne skażenie środowiska R.2s.BSS.SM.ROSXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Integrowana ochrona roślin R.F2.IOR.SM.ROSXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Metody badań środowiskowych R.2s.MBS.SM.ROSXX | 13/14Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Monitoring środowiska R.7s.MSR.SI.ROSXX | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Nawożenie a jakość plonów R.F2.NJP.SM.ROSXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Podstawy przedsiębiorczości R.2s.POP.SM.ROSOY | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Seminarium dyplomowe i praca magisterska R.2s.SDiPM.SM.ROSXY | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Seminarium magisterskie R.2s.SMII.SM.ROSXX | 13/14Z - 14/15Z | NIE | ||||
Socjologia wsi i rolnictwa R.2s.SWR.SM.ROSOY | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Standardy ekologiczne w przemyśle rolno-spożywczym R.F2.SER.SM.ROSXX | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Wpływ produkcji roślinnej na środowisko R.F0.WPR.SM.RJBSY | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - 14/15Z | n/d | 80.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - ... | n/d | 90.00 |