Ekonomia, 1 st., niestacjonarne
Drugi semestr, ekonomika agrobiznesu
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 1 st., niestacjonarne (REKXY.NL.06) | |
Etap: | Drugi semestr, ekonomika agrobiznesu (REKAX-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, ekonomika agrobiznesu![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Agroturystyka R.9L2.AGT.NL.REKXY | 12/13L - 12/13L | NIE | ||
Agroturystyka R.9L2.AGT.NL.REKXY | 13/14L - 13/14L | NIE | ||
Filozofia przyrody R.F2.FP.NL.RZAXY | 15/16L - 15/16L | NIE | ||
Historia sztuki i kultury polskiej R.F2.HSP.NL.RZAXY | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Komunikacja społeczna R.9L2.KSP.NL.REKXY | 12/13L - 12/13L | NIE | ||
Komunikacja społeczna R.9L2.KSP.NL.REKXY | 13/14L - 13/14L | NIE | ||
Komunikacja społeczna R.9L2.KSP.NL.REKXY | 14/15L - 14/15L | NIE | ||
Matematyka R.2s.MAT.NL.REKXY | 12/13L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy makroekonomii R.2s.PME.NL.REKXY | 12/13L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 12/13L - 12/13L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 13/14L - 13/14L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 14/15L - 14/15L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy marketingu R.F2.PMK.NL.REKXY | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy zarządzania R.2s.PZA.NL.REKXY | 12/13L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Repetytorium z matematyki R.F2.RZM.NL.REKXY | 12/13L - 12/13L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Repetytorium z matematyki R.F2.RZM.NL.REKXY | 13/14L - 13/14L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Repetytorium z matematyki R.F2.RZM.NL.REKXY | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wprowadzenie do gospodarki żywnościowej R.F2.WDGZ.NL.REKXY | 14/15L - 14/15L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 60.00 |