Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEZ.SM.04) | |
Etap: | Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEZ-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Badania operacyjne R.3s.BOP.SM.REKZEZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomia menadżerska R.3s.EME.SM.REKZEZ | 20/21Z - ... | NIE | |
Ekonomika obszarów problemowych R.3s.EOP.SM.REKZEZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Rachunkowość zarządcza R.3s.RZA.SM.REKZEZ | 21/22Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Seminarium dyplomowe R.3s.SD.SM.REKZEZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Systemy jakości w gospodarce żywnościowej R.3s.SJG.SM.REKZEZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
| |||||