Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEZ.SM.04) | |
Etap: | Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Analiza rynków rolnych R.2s.ARR.SM.REKEZ | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekonometria i prognozowanie procesów gospodarczych R.2s.EIP.SM.REKZEZ | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomia matematyczna R.2s.EMA.SM.REKZEZ | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomia zrównoważonego rozwoju R.2s.EZR.SM.REKZZ | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Samorządność terytorialna i gospodarcza R.2s.SRO.SM.REKZZ | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Strategie przedsiębiorstw R.2s.STP.SM.REKEZ | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Współczesne doktryny społeczno-gospodarcze R.2s.WDG.SM.REKZEZ | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
| |||||