Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Trzeci semestr, International Master Double Degree - Business Economics
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEZ.SM.04) | |
Etap: | Trzeci semestr, International Master Double Degree - Business Economics (REKDZ-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, International Master Double Degree - Business Economics![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Agricultural Policy R.3sa.AP.SM.REKDDZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Bioeconomy R.3sa.BIO.SM.REKDDZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Investment Project Economics R.3sa.IPE.SM.REKDDZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Managerial Economics R.3sa.MNE.SM.REKDDZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Taxes for Entrepreneurs R.3sa.TFE.SM.REKDDZ | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | n/d | 30.00 |