Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., handel i usługi, I.M. DD B.E. Pierwszy semestr, International Master Double Degree - Business Economics
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z | 21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Economics of Enterprises R.1sa.EOE.SM.REKDDZ | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Excel for Economists R.1sa.EFE.SM.REKDDZ | 22/23Z - ... | NIE | ||||
International Management and Entreprenerouship R.1sa.IME.SM.REKDDZ | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Logistics R.1sa.LOG.SM.REKDDZ | 19/20Z - 21/22L | NIE | ||||
Managerial Organisation R.3sa.MNO.SM.REKDDZ | 20/21L - 20/21L | NIE | ||||
Microeconomics II R.1sa.MIC.SM.REKDDZ | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Purchase and Sale R.1sa.PAS.SM.REKDDZ | 22/23Z - ... | NIE | ||||
Quality Management R.1sa.QMN.SM.REKDDZ | 19/20Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - 20/21L | n/d | 30.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22Z - 21/22Z | n/d | 26.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22L - ... | n/d | 30.00 |