Ekonomia, 2 st., niestacjonarne - spec. zarządz. i market. oraz ekonom. gosp. żywn.
Pierwszy semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2 st., niestacjonarne - spec. zarządz. i market. oraz ekonom. gosp. żywn. (REKEZ.NM.04) | |
Etap: | Pierwszy semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEZ-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
| |||||
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | n/d | 30.00 |