Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEY.SM.04) | |
Etap: | Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEX-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dypl. magisterska (mgr) - Ekonomia., sp. ekon. gosp. żywn. |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia międzynarodowa R.4s.EKM.SM.REKZEX | 13/14L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Interwencjonizm w gospodarce żywnościowej R.4s.IGZ.SM.REKEX | 13/14L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Inwestycje w gospodarce żywnościowej R.4s.INW.SM.REKEX | 13/14L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska R.4s.SDiPM.SM.REKZEX | 13/14L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - ... | n/d | 120.00 |