Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEY.SM.04) | |
Etap: | Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Badania operacyjne R.3s.BOP.SM.REKZEX | 13/14Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekonomia menedżerska R.3s.EME.SM.REKZEX | 13/14Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Rachunkowość zarządcza R.3s.RZA.SM.REKZEX | 13/14Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska R.3s.SDiPM.SM.REKZEX | 13/14Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |