Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEY.SM.04)
  Etap: Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
  Następne etapy: Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Kierunki: ekonomia
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 19/20L Wymagany do warunku
Badania operacyjne R.3s.BOP.SM.REKZEX 13/14Z - ... NIE
Ekonomia menedżerska R.3s.EME.SM.REKZEX 13/14Z - ... NIE
Rachunkowość zarządcza R.3s.RZA.SM.REKZEX 13/14Z - ... NIE
Seminarium dyplomowe i praca magisterska R.3s.SDiPM.SM.REKZEX 13/14Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 90.00