Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Pierwszy semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEY.SM.04) | |
Etap: | Pierwszy semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Ekonomika przetwórstwa rolno-spożywczego R.1s.EPR.SM.REKEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Gospodarowanie kapitałem ludzkim R.1s.GKL.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Historia myśli ekonomicznej R.1s.HME.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Makroekonomia R.1s.EME.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Prawo gospodarcze R.1s.PGO.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Rynek kapitałowy i finansowy R.1s.RKF.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wnioskowanie statystyczne R.1s.WST.SM.REKZEX | 12/13Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 30.00 |