Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E.
Pierwszy semestr, International Master Double Degree - Business Economics
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Ekonomia, 2st., stacjonarne - spec. zarządz. i mark., ekonomika gosp. żywn., I.M. DD B.E. (REKEY.SM.04) | |
Etap: | Pierwszy semestr, International Master Double Degree - Business Economics (REKDD-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, International Master Double Degree - Business Economics![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
ekonomia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Economics of Enterprises R.1sa.EOE.SM.REKDD | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
International Management and Entreprenerouship R.1sa.IME.SM.REKDD | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Logistics R.1sa.LOG.SM.REKDD | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Microeconomics II R.1sa.MIC.SM.REKDD | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Quality Management R.1sa.QMN.SM.REKDD | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17Z - ... | n/d | 30.00 |