Ekonomia, 2 st., niestacjonarne - spec. zarządz. i market. oraz ekonom. gosp. żywn. Trzeci semestr, zarządzanie i marketing w agrobiznesie
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Badania operacyjne R.3s.BOP.NM.REKZX | 10/11Z - ... | NIE |
Ekonomia menedżerska R.3s.EME.NM.REKZX | 10/11Z - ... | NIE |
Gospodarka nieruchomościami R.F3.GON.NM.REKZX | 17/18Z - ... | NIE |
Kultura, sztuka i tradycja regionu C.F.KSTR.NM | 16/17Z - 17/18Z | NIE |
Prawo cywilne R.F3.PRC.NM.REKXY | 14/15Z - 14/15Z | NIE |
Prawo cywilne R.F3.PRC.NM.REKXY | 16/17Z - 16/17Z | NIE |
Rachunkowość zarządcza R.3s.RZA.NM.REKZEX | 10/11Z - ... | NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska R.3s.SDM.NM.REKZX | 11/12Z - ... | NIE |
Systemy jakości w gospodarce żywnościowej R.F3.SJG.NM.REKXY | 16/17Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |