Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ekonomia, 2 st., niestacjonarne - spec. zarządz. i market. oraz ekonom. gosp. żywn. Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Ekonomia, 2 st., niestacjonarne - spec. zarządz. i market. oraz ekonom. gosp. żywn. (REKEY.NM.04)
Etap: Trzeci semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej (REKEX-3-SEM)
Poprzednie etapy: Drugi semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Następne etapy: Czwarty semestr, ekonomika gospodarki żywnościowej
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: ekonomia
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)