Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Winogrodnictwo i enologia, stacjonarne II stopień
Drugi semestr, winogrodnictwo i enologia

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Winogrodnictwo i enologia, stacjonarne II stopień (OOWXZ.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, winogrodnictwo i enologia (OOWXZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, winogrodnictwo i enologia
  Następne etapy: Trzeci semestr, winogrodnictwo i enologia
Kierunki: winogrodnictwo i enologia
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Chemia wina II O.2s.CHW.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Choroby i szkodniki winorośli O.2s.CSW.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Komunikacja w branży winiarskiej O.2s.KBW.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Praktikum I (technologia uprawy winorośli - winnica) O.2s.PWW.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Praktikum II (enologiczne - winiarnia) O.2s.PEW.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Seminarium 2 O.2s.SEM.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Winifikacja O.2s.WNF.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Winogrodnictwo O.2s.WIN.SM.OOWXZ 20/21Z - ... NIE
Wyjazd studyjny O.2s.WST.SM.OOWXY 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych